Superior Threads Europe Banner

Superior Threads Europa

Superieur garen voor uw mooiste projecten

Welkom op de Nederlandse website van Superior Threads. Wij zijn als Elly Prins Machine Quilting erg blij dat we nu importeur zijn geworden van het hele assortiment van Superior Threads.

Al jaren gebruiken wij op de longarm quiltmachine het garen van Superior Threads. Het katoenen garen King Tut is ondertussen in quiltend Europa goed bekend. Maar behalve dat garen is er zoveel meer van Superior Threads.

Onder de knop product informatie kunt u alles lezen over de verschillende garens en accessoires. Voor winkeliers, ateliers en kleine bedrijfjes in bezit van kamer van koophandel nummer kunt u zich aanmelden als klant. Daarna kunt u gebruik maken van onze web shop op deze website met speciale inkoop prijzen.

UNIEK FILTERSYSTEEM VOOR HET ZOEKEN VAN HET JUISTE GAREN

Het kiezen van een garen kan bijzonder moeilijk zijn, zeker als je honderden garens hebt om uit te kiezen. Om het u gemakkelijker te maken hebben wij daarom deze speciale pagina gemaakt. Op de filter pagina komt u doormiddel van een paar simpele keuzes uit op een veel kleiner aantal garens, waardoor het velen malen gemakkelijker voor u wordt om de perfecte garen voor uw project te vinden.